BG l EN
ISO

За нас

ЕКОТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ е специализирана в разработване и изпълнение на екологични проекти, свързани с преработката на различни отпадъци и замърсители изхвърляни във въздуха и водите от различни технологични процеси (добиване, транспортиране, манипулиране, пакетиране, дробене, пресяване и др.).

 

Мениджърският екип на ЕКОТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ е от утвърдени специалисти, даващи отличен инженерно-технически потенциал и възможности за решаване на различни по сложност проблеми.

 

Водещата цел на фирмата като цяло, както и на всеки отделен сътрудник, е предлагането и изработването на оптимално решение за всички конкретни технически изисквания, заявени от нашите клиенти.

 

Удостоверение от Камара на строителите в България

 

Екотех Инженерниг ООД е официален представител за Република Македония и за Република България на датската фирма DANTHERM FILTRATION A/S в областта на доставката, монтажа и пускане в експлоатация на обезпрашителни системи за металургията, химическата и циментовата промишленост, фармацевтиката, асфалтови бази и други.

 

Прочете повече за нашите партньори.

Ние разработваме

Детайлна разработка на инженерингови решения за проектиране и изграждане на специализирани инсталации за преработка на суровини и отпадъци, както и консултации, проектиране и производство на общо обменни и локални прахоуловителни инсталации.

 

1. Проектиране и конструиране на Прахоулавящи инсталации за отстраняване на технологични замърсители при добиване, дробене, накъсване, сепариране, пресяване, пресипване и други технологични процеси във всички сфери на индустрията:

  • Асфалт;
  • Цимент;
  • Вар и варовик;
  • Дървопреработване;
  • Леене и добив на сплави;
  • Химия и фармация
  • Тютюн и манипулации (обезмирисяване и прахоулавяне) и други

 

2. Проектиране, конструиране и доставяне на технологични линии за сортиране, подготовката и оползотворяване на твърди битови отпадъци с различен капацитет от конкретните нужди.

 

Клиентите за нас

Клиентите за нас

... "Екотех Инженеринг" ООД беше доставчик на оборудване за топилна пещ за алуминий по договор с японската програма за непроектна безвъзмездна помощ за Бивша Югославска Република Македония.

 

Договора бе изпълнен успешно през Юли 2004 година и "Екотех Инженеринг" ООД се справи добре със задълженията си...

 

Марижета Франжик (Мениджър по Гранта Японска програма за Безвъзмездна помощ Crown Agents)

Контакти

Телефон за контакт

088 88 99 252

 

 

Факс

(02) 925 12 20

 

 

Адрес за контакт

1407 гр. София

бул. "Черни Връх" №67

 

 

E-mail